Mobirise

Om skudt fra hoften

Skudt med hoften er et lille for-sjov projekt. Det handler mest af alt om bare at lave nogen videoer med venner og familie, uden at tænke så meget over historie, lækre billeder, alt det rigtige udstyr og sådan. Video, der er skudt fra hoften, med dem der nu en gang har lyst:-) 

Skudt fra hoftens tidslinie

Skudt fra hoften har en lang historie - få overblikket her;-)

Start-90'erne

De første produktioner

I 90'erne var det ikke alle, der havde et videokamera. Men indimellem var der et par venner (Boy, Lars og Strandskolen), der kunne stille et kamera til rådighed. Og så skulle der filmes:-) Alt fra dengang er desværre gået tabt.

Gymnasietiden (1999)

Film og TV på GAG

I 3.G havde Piet og Steen Film og tv på Greve Gymnasium. Det blev til et par videoproduktioner, hvoraf en enkelt eller to nok stadig ligger på et VHS-bånd, og bare venter på at blive digitaliseret.

2000

Det første DV-kamera

Efter gymnasiet gik Stefan (Skudt fra hoften bagmananden) på en film-højskole. Det blev til et par produktioner der, som dog ikke hører helt hjemme i "Skudt fra hoften" regi. Tilgangen var lidt for prof. i forhold til Skudt fra hoften;-) Men det meførte en vigtig ting: Der blev købt en DV-kamera!

2000-2006

Garagefilm.dk

I første halvdel af 2000'erne, blev der produceret en masse fake reklamer og kortfilm, og påbegyndt en masse produktioner, der aldrig er færdiggjort.

Konceptet hed "garagefilm," inspireret af rå, upoleret garagerock. De to store drivkræfter inden for garagefilm var Stefan Grage og Andreas Kirkelund. En del af produktionerne er nu blevet omdøbt til Skudt-fra-hoften-videoer. 

2007-2011

Dinky-perioden

Dinky (Dual income, no kids yet) perioden var sjov. Der blev købt nyt udstyr, og vi kunne nu skyde i fuld HD. Men produktionsraten gik lidt ned: Garagefilm-teamet arbejdede og Andreas levede delvist i Indien pga. en dame. Men nye kræfter, Christian B. og Thomas var med til en række produktioner, der kan findes her på Skudt fra hoften.

2011 - 2018 

Børn i søgeren

I 2010 poppede Mikka ud. Hun har sidenhen været med til en række videoer, blandt andet Tøsebanden videoerne, og er blevet en af de store Skudt-fra-hoften stjerner sammen med Freja og Lea. Men nu gider de vist ikke mere...

Fra Garagefilm til Skudt fra hoften

2018 ->

I 2018 skifter vi navn: Garagefilm bliver til Skudt fra hoften. Stefan bor i et lille rækkehus, og får nok aldrig en garage. Så navnet holdt ikke mere.

Skudt fra hoften holdet

Skudt fra hoften holdet skifter jævnligt. Men her kan du se lidt om nogen af de tilbagevendende team-medlemmer.

Stefan Grage

Bagmanden. Baggrund som Cand.it i design og kommunikation. Står normalt for alt det tekniske. 

Andreas Kirkelund

En af bagmændene/stifterne af Garagefilm-konceptet, der sidenhen blev Skudt fra hoften. Journalist.

Thomas Grage

Skuespilleren over dem alle. Spiller ofte en led satan eller en klam stodder. Arkitekt, når han ikke laver skuespil.

Christian Beltrao

Altid klar til at give en hjælpende hånd med hvad som helst inden for videproduktion. Bruger ellers tiden som handelsmand (CBSer).

Jan Larsø

Er det frækt eller sjofelt, så er Jan med på den. Specielt hvis der er øl, sprut og hjulspin involveret. Fritiden bruges på at sælge brædder.

Mikka Grage

Den nyeste på holdet. Primært skuespiller, men øver sig indimellem i at filme. Ud over det bruger hun tid på folkeskolen.

© Skudt fra hoften